Kanuni Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu ahlak,bilim,sanat ve kültür alanlarında yetkin,kültürel mirası değerlendirebilen ,yaşanan hayatı yorumlayabilen,problemlere çözüm üretebilen,ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak;

Misyon: Bilgili,kültürlü,başarılı,kendine güvenen kendi değerlerimizle birlikte insanlığı ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş,tabiatı tahrip değil imar eden ,sorun değil çözüm üreten,farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen;insana,düşünceye,öxgürlüğe,ahlaka ve külyerel mirasa saygı duyan kişilikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitime başlamış olup 2023-2024 Eğitim öğretim yılında toplam 578 öğrencimiz vardır.
Sportif Etkinlikler: Futbol,Voleybol ,Basketbol ve Masa tenisi
Bilimsel Etkinlikler: