Her An Ben De İhtiyaç Duyabilirim

2 haftada gerçekleştirdiğimiz “Her An Ben De İhtiyaç Duyabilirim.” isimli sosyal sorumluluk projemizde,amacımız Özellikle öğrencilerimizin hayattaki zor durumlarla her an karşılaşabilme ihtimallerini farketmesini sağlamak. Engelli bireylerin günlük hayatta bizlerin kolayca yapabildiğimiz hareketleri. eylemleri yapmakta nasıl bir güçlükle karşılaştıklarını gözlemleyerek, deneyimleyerek farkındalık oluşturmak. Öğrencilerimiz 11/C sınıfı  bünyesinde kampanya başlattık. İlk olarak bağış yapacağımız İzzet Baysal Devlet Hastanesi Müdürü ile iletişime geçtik. Nasıl bir tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyduklarını öğrendik. Daha sonra velilerimizi projemiz hakkında bilgilendirdik. Öğrenci ve velilerimizle birlikte fiyat araştırması yaptık. Öğrencilerimizden ve velilerimizden bağış topladık. Okul idareci, öğretmen ve kişisel arkadaşlarımızdan da desdek alarak topladığımız bağışla 4 adet tekerlekli sandalye aldık. Bu vesile ile maddi ve manevi olarak yardım yapanlarda ,yardımlaşma hissi kuvvetlendirilmiştir. Projenin gerekçesi bakanlığımız tarafından liselerde başlatılan sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yardımlaşma, dayanışma sosyal duyarlılık hissini güçlendirmekti.

26.04.2024 64

26-04-202426-04-202426-04-2024